OBS! Alla beställningar överstigande 400,- skickas FRAKTFRITT.

Vi önskar informera våra kunder om att vi tar långledigt över Jul och Nyår i år för att åka till USA och fira helgerna med barn och barnbarn. Vi reser den 17:e december 2018 och finns åter på plats den 8:e januari 2019. För att vi ska hinna skicka iväg Era beställningar innan vår avresa så behöver Ni lägga Er order senast den 15:e december 2018.

Givetvis är Ni välkomna att även under vår frånvaro fortsätta att lägga in beställningar i vår internetbutik och vi lovar att expediera dessa beställningar vid vår hemkomst.

Med tillönskan om en God Jul och ett Gott Nytt 2019.

Webbpresenten Sverige AB

Jan & Kerstin Hjelm

Vi är ett litet familjeföretag som har inriktat oss på annorlunda och unika presentartiklar av bra kvalitet. En del är ögongodis och andra är till nytta i hem och trädgård. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bra produkter till vettiga priser och att ge snabb, bra och personlig service.

Klicka på bilderna eller på respektive kategorinamn i ovan meny för en närmare titt på respektive artikelgrupp. Varje enskild produktbild går att förstora två gånger vilket ger Dig som kund möjlighet att se en stor bild av produkten i fråga med en tydlighet även på de små detaljerna.

Ring oss gärna på tel 0157-200 33 eller e-posta oss på info@webbpresenten.se för att fråga om eller diskutera vårt produktsortiment.

OBS! Vi har ingen fysisk butik utan säljer endast via denna e-handelsbutik samt på utvalda mässor.

Vi använder oss av en säker betallösning genom Klarna där Du som kund erbjuds ett antal olika betalningsalternativ.

Vi hoppas att Du finner vad Du letar efter i vår e-handelsbutik och välkomnar Dig som kund.

Jan & Kerstin